Hírek

Öko/Dök csoport megtartotta első ülését

Az iskola Öko/Dök csoportja megtartotta első ülését, melyen elnököt és alelnököt választottak. A napirendi pontok között szóba került a szemétszedés és a szelektív hulladékgyűjtés, az iskolai programokban való részvétel, a 8 órás kezdés, valamint egy imázsfilm készítésének lehetősége.
A képen az elnök : Musicz Martin, alelnök: Borbély Bence

KÉPGALÉRIA

Anne Frank vándorkiállítás

A Jókai Mór Városi Könyvtár Anne Frank vándorkiállításán a végzős 12.X osztály vett részt. Az elmúlt tanévet a holokauszt témájával zártuk, ez a kiállítás jó alkalom volt a tanultak átismétlésére. A diákok a makettek segítségével megismerték a család életét a Hátsó Traktusban. Egy rövid filmvetítés után interaktív feladatokkal dolgozták fel a kiállítás anyagát.

KÉPGALÉRIA

Őszi érettségi vizsgák, javítóvizsga információk

Az őszi érettségi vizsgák lebonyolítására az Oktatási Hivatal a Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskolát jelölte ki. Az érettségi vizsgára jelentkezés határideje: augusztus 23. - szeptember 6. Jelentkezni az iskola titkárságán lehet.
Írásbeli vizsgák kezdete: október 18.
Szóbeli vizsgák: november 22-25.

Továbbá értesítjük tanulóinkat, hogy a javítóvizsga 2021. augusztus 27-én 08:00 órától lesz.

Diáknap az Acsádyban

2021.június 15-én került sor a diáknapra, mely az Acsády-kihívás nevet kapta. Hagyományosan különféle feladatokat kellett megoldani, melyeket a csapatoknak meghatározott idő alatt kellett teljesítenie. Az előzetes feladatokat classroom csoportba kellett feltölteni: volt híres festmények újragondolása, Tetris Challenge-szakmabemutató és a Jerusalema-tánc megtanulása és videó készítése.