Nyelvi képzés

UTOLSÓ LEHETŐSÉG!

 

120 órás ingyenes

ANGOL és NÉMET

nyelvi képzések

 

Tisztelt Érdeklődők!

 

A Pápai Szakképzési Centrum a GINOP-6.1.3-17-2018-00007 pályázat támogatásával 120 tanórás angol és német nyelvtanfolyamokat indít a lakosság idegen nyelvi készségeinek fejlesztésére.

A tanfolyamok Pápán, Sümegen, Várpalotán, Zircen a Pápai Szakképzési Centrum részeként működő szakképző intézményekben kerülnek lebonyolításra.

A program célja, hogy a hazai lakosság minél nagyobb arányban vegyen részt idegen nyelvi képzésekben és lehetősége nyíljon a munkaerőpiaci szempontból fontos és elvárt készségek megszerzésére.

 

Tanfolyami információk:

 

Tanfolyamok hossza 120 óra, kb. 5 hónap; heti 2 x 3 tanóra 16 órától.

Tanfolyamok indításának kezdete: 2021. szeptember

Csoportlétszám: 14 fő

Indítandó szintek: kezdőtől a középfokú vizsga megszerzéséig, A1, A2, B1, B2 szinteken. A jelentkezők előzetes tudásszint felmérésen vesznek részt, a csoportok kialakítása érdekében.  

A tanfolyam sikeres elvégzéséről tanúsítványt kapnak a résztvevők. (A korábbi csoportokból sokan egyénileg Origó alap-, vagy középfokú nyelvvizsgát szereztek a tanfolyam végén.)

Az aktuális járványügyi intézkedésekhez a képzés alkalmazkodik.

 

A támogatott képzésben részt vehet: 16-65 életév közötti Veszprém megyében állandó lakcímmel rendelkező személy, akinek legfeljebb középfokú végzettsége van. A tanfolyam sikeres elvégzésének egyik feltétele, hogy a tanórák 80 százalékán kötelező részt venni.

 

Jelentkezési határidő 2021.08.31.

 

Az Ön számára a jelentkezés a területi mentornál lehet:

Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola

8500 Pápa, Erkel Ferenc utca 39.

Kubriczky Rita mentor

E-mail: ritakubriczky@gmail.com

Tel: 06 (20) 532-30-20

https://www.papaiszc.hu/node/187